Loading...
Kezeléseink2018-10-11T14:50:03+00:00

Biodermogenesi kezelés

kontúr stúdió biodermogenesi kezelés budapesten

Ezzel a világon egyedülálló módszerrel végérvényesen eltüntethető a stria, a cellulit, a megereszkedett bőr feszesebbé tehető és az arckezelésében is kiválóan alkalmazható.

Szeretnéd a striákat kockázatok és mellékhatások nélkül véglegesen eltüntetni? Biodermogenesivel lehetséges!

Tudományos álláspont szerint ezidáig nem lehetett csak kockázatos plasztikai műtéttel eltüntetni a striákat, de végre Magyarországra is megérkezett ez az új kezelési technológia, mely a világon egyedülállóként képes nemcsak a friss piros hanem akár a 30-35 éves, gyöngyházfényű fehér striákat is elmulasztani. A pisai egyetemen tudományosan is tanulmányozták, több mint 2000 páciensen végezték el a kezeléseket. Az eredmények az orvosokat is meglepte, az esetek többségében eltűntek a striák és ezt nem csak szubjektív beszámolók hanem szövettani eredmények is igazolták.

Klinikai tesztek bizonyítják, hogy újjáéled a bőre nőknek és férfiaknak egyaránt. Pontosan számszerűsíteni tudták a kollagén és elasztin molekulák számának változását. A Biodermogenesi a striákra lett legfőképpen kifejlesztve, de nagyon jó eredményeket tapasztaltak a hegek, kelloid, cellulit, ráncok, valamint égési sérülések esetében is. A kezelés eredményességéhez nincs szükség életmódváltásra, lehet mellette edzeni, fürdeni, napozni. Sőt, a kezelési protokoll szerint az 5. alkalom után szoláriumozni vagy napozni kell, hogy láthatóvá tegyük a bőr újjáéledését, mert az addig lebarnulni képtelen fehér striák is újra pigmentálódásra képessé válnak. A kezelés mellen, karon, hason, fenéken, combon, vádlin is alkalmazható. A bőrben lévő méreganyagok a nyirokkeringésbe kerülnek, ahonnan maguktól kiürülnek, ezáltal csökken a bőr savassága.
Nemcsak a striák halványodnak, hanem fel is töltődik és felemelkedik a kezelt bőrfelület. Ez a hatás a mell és fenék kezelésnél a leglátványosabb. A Biodermogenesi technológia új dimenziót nyitott az arc- és testszépítésben. Drasztikus beavatkozás nélkül, mindenki számára nemtől, életkortól függetlenül elérhetővé vált a feszes, életteli, hibátlan bőr! 10-20 kezeléssel életre szóló eredmény érhető el.

A Biodermogenesi arckezelés:

Biodermogenesi technológia a ránckezelésben is nagyon eredményes. Már egy kezelés is rendkívül látványos, de hosszú távon kúrában alkalmazva lehet a legjobb eredményeket elérni. Növekszik a kollagéntermelés, visszanyeri a bőr kontúrjait, a tömörségét, azonnali feszesítő hatást nyújtva akár esemény előtti kezelésként is alkalmazható. Ez az a kezelés, ami akkor is dolgozik, amikor már nem vagyunk a kozmetikában, mert a kollagéntermelés nem áll le és a bőrünk tovább gyönyörödik mellékhatások, vérzés, fájdalom és gyógyulási idő nélkül.

További hatásai: Feszesedés hatására a bőr egyenetlenségei kisimulnak, a lógó arcbőr megemelkedik, a fakó arcszín üdévé válik, a ráncok mélysége láthatóan csökken, hatékonyan kezeli a gyulladásokat és a rozáceát is.
Előtte-utána videó:

Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs

Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs kontúr stúdió budapest

A masszázs során a vendég kívánt lelkiállapotát érjük el. Energiával dolgozunk, megtisztítjuk és feltöltjük a vendéget. A lelki – szellemi oldás közben kapott energia beindítja a szervezet önregenerációs feladatait, ezáltal anti-ageing hatása, – mint epigenetikai tényező,- kozmetikai szempontból rendkívül látványos ráncsimító, bőrfiatalító hatást eredményez.

Animi mozdulatokat alkalmazunk, ezeken a speciális érintéseken keresztül beszélgetünk a bőrrel: „kisimul, elenged, megtisztul, gyógyul…..” Arc szobrászkodunk, speciális pontokat stimulálunk.

Meditációs zenei aláfestéssel, a vendég végig az álom és az ébrenlét határán lebeg. A bőrön keresztül a szív mélyén át a lélekre hatunk.

Mit tudunk nyújtani a vendégeknek az Animi masszàzzsal?
Az Animi masszázs jellegzetességei (vendégek egyedi élményeiből)
– Csak ott létezem, ahol hozzám érsz
– Olyan érzés, mintha árnyak, lények táncolnának körülöttünk
– Mintha nem egyedül maszíroztál volna engem, mintha segítettek volna neked, mintha egyszerre több kéz is érintene
– A kezed nem a Te kezed
– Hullámzó: a mélysègek és magasságok váltakoznak, mint egy hullámvasúton: hol itt vagyok, hol nem. Mélységbe elvisz valahová a nagy Minden-Semmibe, aztàn visszahoz, szárnyaltat, élvezni a létet.
– Húú ez nagyon különös volt!
– Gyönyörű színeket làttam
– A zsigerekig hatoltál, a sejtjeimmel is éreztelek.
– Meglepően mèlyeket lélegeztem
– Úgy érzem apró mozaikonként megtisztogattál és összeraktál. Rend van bennem.

“Az Animi szakember minden egyes vendége előtt különleges figyelemmel és technikával készíti fel önmagát és környezetét. Tisztában van a különböző érintés lelki aspektusaival, fizikai ès fiziológiai hatásaival. Mozdulatait, érintéseinek módját és erősségét a lelki, illetve fiziológiai cél határozza meg. Ennek fontos szerepe van abban, hogy maszírozás során emelkedett rezgésszinten aktivizálódik a saját gyógyerő, feloldódnak a test sejtjeiben rögzült blokkok, simulnak a ráncok, áramlik az életerő, hogy felismerjük magunkban a létezés erejét, a szerethetőseg hitét. A test energetizálása és a lelki szellemi elengedés, megtisztulás egy időben történő eredménye, az ember minden szintjét érintő változás.”
/ Halàsz Krisztina:Lélek(sz)építés című könyvéből( 173-174. old.) /

Tartalma:

 • 50-55 perc
 • Forró kendős letisztítás rituálé
 • Arc-dekoltázs-Fej masszázs

UMO aranykezelés 24-karátos színarannyal

A UMO 24 karátos arckezelő rendszer a legnépszerűbb újdonságnak számít a szépségiparban.

A forradalmian új technológia alapjai egy japán szójabab alapú tápanyagból nyert alapanyag a Gamma PGA és egy szintén japán nanotechnológiás hideggőzölős gép mely ráadásként színterápiát is alkalmaz.

A gép segítségével a különböző bőrproblémákra ható tápanyagokat a vízcseppeknél hétszer kisebb nano gőz részecske formájában visszük be a bőr legmélyebb rétegeibe.

A gamma PGA formula képes a tápanyagok megkötésére és szállítására a bazális rétegig lejutva képes kitölteni a pórusokat és hidratáló képességének köszönhetően feltölti nedvességgel és simává teszi a bőrt. További előnye, rengeteg tápanyagot képes megkötni, 1 gramm Gamma PGA 5 liter víz felvételére képes, hidratáló képessége tehát tízszerese a Hyaluron savnak, emellett sokkal rugalmasabb, mint a kollagén.

Az UMO által kifejlesztett arckezelő rendszer négy különböző bőrproblémára ad célzott és hatékony segítséget:

1. a ráncos, érett bőr
2. a nap által károsodott bőrre, öregségi és pigment foltokra
3. a zsíros pattanásos bőr
4. a sérült, heges aknés bőr

A Gamma PGA és az arany

Az arany jótékony hatása már az ókortól ismert. Az orvostudományban is széles körben alkalmazzák a gyógyítás szinte minden területén. Az arany az egyik legrégebben ismert kozmetikum, azonban nagy molekula mérete miatt bőrbe való bejuttatása eddig lehetetlen volt. A Gamma PGA egyik legfőbb tulajdonsága éppen a fémion megkötés. Ionizálható savi és bázikus amin csoportjai lehetővé teszik, hogy a fémionok redukciójával nano méretű fém képződhet. A nano méret előnye pedig a bőrbe való könnyű bejutás s a megnövekedett aktivitás révén a megfelelő ráncfeszesítő hatás elérése.

UMO arckezelés Gamma PGA-val és 24 karátos színarannyal

Az UMO luxus arckezelő programja során a nano technológiás gép és a Gamma PGA segítségével ellátjuk a bőrt a megfelelő hatóanyagokkal. A kezelés legexkluzívabb része a 24 karátos színtiszta aranylapocskák felhelyezése. A kezelés során a teljes arc befedésre kerül, beleértve a szem és környékét is. Befejezésül a Gamma PGA segítségével bemasszírozzuk a bőrbe az aranylapokat. Látványos eredmény már az első kezelés után látható, a felhasznált anyagok akár 8-10 hónap is képesek a bőrben maradni.

kontúr stúdió kazimir éva arany arckezelés

kontúr stúdió kazimir éva arany arckezelés 2

kontúr stúdió kazimir éva arany arckezelés 3

A kezelésekhez használt anyagok és termékek mind Gamma PGA alapú készítmények, 100%-ban természetes összetételűek, állati anyagoktól mentesek. A kezelésekkel kapcsolatos ellenjavallat nincs. A kortól függetlenül bárkin alkalmazhatók, évszaktól, napozási szokásoktól és a bőr pigmentáltságától függetlenül.

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvenciás kezelés új fejezet a kozmetikai bőrfiatalításban.

A RÁDIÓFREKVENCIÁS TECHNOLÓGIA

Az új generációs fénytechnológiával támogatott, computer vezérlésű rádiófrekvenciás módszerrel ragyogó eredmények érhetők el az arc és a test kezelésében. Olyan esztétikai problémákra nyújt megoldást, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, a cellulit és nyúlási csíkok halványítása, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása. Az arc kezelésénél az eredmény azonnal látható. Az arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció kiválóan alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson.

kontúr stúdió kazimir éva rádiófrekvenciás kezelés

A kezelés maximális hatékonyság mellett hihetetlenül kellemes érzettel jár. A vendégek kellemes meleg érzetről számolnak be, mely párosulva a kezelőfej harmónikus mozgásával pihentető és relaxáló hatású. A test kezelésénél nemcsak fogyaszt, hanem közben intenzíven feszesít is.
Az alak formáló kezelések fő célja a zsír bontása. Az elsődleges célterületek a has, csípő, fenék, combok, de a speciális kezelőfej segítségével eredményesen kezelhető a hát, felkar és a toka is.

A kezelés kúraszerűen ajánlott:
10 alkalommal, hetente vagy 2-hetente egyszer.

Gyógynövényes mélyhámlasztás – Green PeelR

Második gyermekem születése után tönkrement az arcbőröm. Minden elképzelhető szert és módszert kipróbáltam, de problémáim nem szűntek meg, – és mivel a hosszantartó gyulladásos folyamatok a legritkábban múlnak el nyomtalanul-, ráadásképpen hegek és pigmentfoltok alakultak ki.
Megtapasztalhattam saját magamon, milyen elkeserítő, ha valaki eredménytelenül próbálkozik bőre rendbe hozásával.

Kevés kozmetikai kezelés létezik, amely ilyen látványosan képes a bőrt megújítani. A gyulladásos folyamatok gyógyulási ideje megdöbbentően lerövidül. Amikor először kipróbáltam a gyógynövényes mélyhámlasztást, a változás szembetűnő volt. Néhány kezelésnek köszönhetően ma már nyoma sincs egykori bőrproblémáimnak!

A gyógynövényes mélyhámlasztás bőrgyógyászok által kifejlesztett és világszerte alkalmazott biológiai eljárás, mely természetesen avatkozik be a bőr és a kötőszövet struktúrájába. Ellentétben a többi hámlasztásos eljárással, nem tartalmaz kémiai anyagokat és nem is vékonyítja meg a bőrt.

A mélyhámlasztás különösen ajánlható:

 • Seborrheás , rossz vérkeringésű, tágpórusú és fakó bőr
 • Faggyútúlműködéses és milliumra (gríz) hajlamos bőr
 • Aknés bőr
 • Heges bőr
 • Megvastagodott seborrheás bőr
 • Öregedő bőr, túlzott napozás okozta károsodások
 • Korai ráncképződésre hajlamos bőr, ernyedt arckontúrokkal
 • Pigmentációs problémák
 • Stria, cellulit esetén.

Ellentétben a többi hámlasztásos eljárással semmilyen kémiai vagy szintetikus hámlasztó anyagot nem tartalmaz. Mellékhatása nincs, minimális kellemetlenséggel jár. Nemcsak az arcon, hanem egész testen alkalmazható. A hámlasztások általában 4 hetente ismételhetőek. Fontos a hámlasztások közötti időben a bőr rendszeres kezelése és indokolt esetben speciális diéta kialakítása is, mivel sok esetben előfordul, hogy a gyulladásos folyamat hátterében táplálkozási probléma, tartósítószer vagy ételallergia áll.

A kezelés rövid ismertetése:

kontúr stúdió green peel zöld hámlasztás kezelés budapesten

A mikroszemcsés formában lévő gyógynövények bemasszírozásakor elérjük a felső bőrréteg gyenge ledörzsölését, ugyanakkor a hatóanyagok bekerülnek a bőr mélyebb rétegeibe és napokig aktívak maradnak.

Feloldódásuk közben értékes hatóanyagokat adnak le a bőrnek.
A bemasszírozást követő 3.-4. napon a “régi bőr” szépen egyenletesen leválik.

A látható hámlás 2 napig tart.
Az 5.-6. napon történik az utókezelés, amikor a különösen jó befogadóképességgel rendelkező bőrt értékes hatóanyagokkal látjuk el.

Az eljárás 2002-ben Németországban Szépség Oscar-díjat nyert.

Előtte-utána fotók:

Bio-Oxygen Anti-ageing spa arckezelés

A bőr oxigént igényel életfolyamatainak fenntartásához és a regenerálódásához. Az oxigént a véredények juttatják a bőrszövetbe, ez fiatal korban megfelelően működik. Az idő előrehaladtával azonban a hajszálerek funkciója fokozatosan romlik. A bőr oxigéntartalékai fokozatosan kimerülnek, romlik a bőrkép, leépülnek a bőrsejtek. A sejtek anyagcseréje lelassul, kollagén-, és elaszténtartalma csökken, a bőrön finom vonalak, elszíneződések, majd ráncok jelennek meg.

Ha a bőr oxigénellátottsága csökken:

 • a sejtek aktivitása csökken
 • a bőr veszít rugalmasságából
 • korai sejt-elöregedés lép fel
 • az arcbőr sápadttá, viaszossá válik.

Bio-Oxygen Anti-ageing spa arckezelés Kontúr Stúdió fotó

A hagyományos oxigénes kezelések és kozmetikumok csupán a bőr befogadó képességére hagyatkoznak vagy oxigént juttatnak a bőr felszínére. A Bio-Oxigén nagy nyomással eléri, és oxigénnel tölti fel az alsó bőrrétegeket is. A módszer egyedülállóan hatékony, kíméletes és egyenletes eloszlást biztosít. A legmélyebb bőrréteg elérése eddig nem létező új megoldást jelent a ráncok és bőrhibák kezelésére.

A Bio-Oxigén-kezelés lépcsői:

1. Oxygenesis

Ez a forradalmian új módszer az aktív hatóanyagokat nagy nyomás -2 bar- segítségével képes a felhám legalsó rétegébe juttatni. (Az inzulin bejuttatását is végzik ezzel a módszerrel cukorbetegeknél.) A tiszta oxigént és a bőrhöz igazodó speciális hatóanyagokat a bőr felszínére visszük, majd belövelljük a felhám legalsó, 5. rétegéig. Ez eddig nem létező hatékonyságot eredményez.

2. Oxigén spray

A különleges oxigén spray a bőr felszínére tiszta oxigént és hatóanyagokat juttat. Fiatalító, frissítő, revitalizáló hatása azonnal megmutatkozik. Megnyugtatja, gyógyítja a gyulladt, aknés bőrt, oxigénnel telíti a bőrfelszínt, egészségessé teszi a bőr külső felületét, kinézetét, serkenti a vérkeringést.

3. Oxigén – Aroma inhalálás

A tiszta oxigen inhalációja fokozza a Bio-Oxigén kezelés hatékonyságát. Stimulálja az immunrendszert, javítja a teljes szervezet oxigénellátottságát, harmonizálja működését, relaxál, stresszoldó, nyugtató hatású.

A kezelés arcon, nyakon, dekoltázson, a test bármely részén hatékonyan alkalmazható!

 • kisimítja a ráncokat
 • feltölti az arcot
 • lassítja az öregedési folyamatokat
 • regenerálja a gyulladt, sérült bőrt
 • életet lehel a dohányosok bőrébe

A BEAUTYTOX hatóanyaga:

 • relaxálja az izmokat
 • megszünteti a mimikai ráncokat
 • gátolja az újabb ráncok kialakulását
 • növeli a bőrben lévő kollagén és hialmon mennyiségét, feszessé és rugalmassá varázsolva a bőrt mellékhatások nélkül.

Aromaterápiás testtekercselés

Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja az egyik leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalaiból. Onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. Ilyenkor ugyanis a körfogat-csökkenés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik, a bőr látványosan kisimul, feszessé válik. Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak.

Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, a laza, lógó bőr feszessé tételére is. A módszer a hideg-meleg hatáson alapszik. A kezelendő helyekre bemasszírozzuk a megfelelő aromaolajat. Majd a gyógynövény extraktokkal átitatott fáslikkal szorosan betekerjük a testet mell alattól térdig vagy bokáig. A hatóidő 45-60 perc. Ez idő alatt a vendég pihenhet, relaxálhat. A hatóidő alatt először melegségérzet, majd belső hűvösség lép fel. A belső hűvösségérzet hatására a szervezetnek le kell építeni, és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat.

Természetesen ahhoz, hogy a szervezet lebonthassa, és kiüríthesse a tárolt zsírokat, elengedhetetlen a napi minimum 2,5 liter folyadékbevitel. A salakanyagok távozása a nyirokrendszeren keresztül az aromaterápia és a nyomófásli hatására történik. Kezeléseink kúraszerűek, de fontos szerepük van a fenntartó kezeléseknek is, melyek segítségével örökre megőrizhető az eredmény.

VENDÉGEIM MONDTÁK RÓLAM

Vannak emberek, akik csak a létezésükkel gyógyítani tudnak. Éva ilyen ember! Azon kívül, hogy megdöbbentő a szakmai tudása, van egy megmagyarázhatatlan, nem tanulható varázslat is, ami árad belőle. Belépek hozzá és azonnal kiolvad belőlem minden feszültség. Ami az ő tiszta, csilingelő környezetében történik, gyönyörű lesz! Úgy érkezem meg hozzá, akár késő este előadás után! (igen, mert ő a mi időbeosztásunkhoz igazodik), hogy fáradt vagyok és zakatolok és testben és lélekben kisimulva, 10 évvel fiatalabban távozom. Csodálatos!

POKORNY LIA

Munkám miatt rengeteget utazom, és mivel Éva kozmetikája közel van a reptérhez, első utam sokszor szó szerint hozzá vezet. Bármilyen késő órában is érkezem, ő sohasem fáradt, mindig mosolyogva fogad.  Úgy esek be hozzá, mint egy idegroncs öregasszony, de addig dolgozik rajtam a varázsszereivel, míg minden alkalommal megszépülve és kipihenten távozok tőle.

KOVÁCS KATA

Évához már több mint két évtizede járok Salgótarjánból. Mindig lenyűgöz, ahogy szakmáját hittel, odaadással, nyitottsággal gyakorolja. Mióta hozzá járok, folyamatosan meglep új korszerű eszközök beszerzésével, professzionális anyagok választék bővítésével. Ahogy beszél terveiről, lelkesedik egy látványos kezelés eredményeiről, a szakma magas szintű szeretetét és az őszinte elhivatottságát tükrözi. Lényéből fakadó kedvessége, kisugárzása, nyugodtsága és szó szerint meleget és energiát árasztó kezei által, mindig feltöltődve, megszépülve és boldogan jövök el tőle minden alkalommal.

LUKÁCS MARCSI

Éva egy Tünemény… Már menet közben kezd kisimulni a bőröm,  még ott sem vagyok, de engedem el a stresszt kívül és belül. Először is tudom, hogy egyedül leszek, így a figyelme teljesen csak rám irányul majd,  és úgy fogad, mint egy rég nem látott kedves családtagot. Mindent elkövet azért ,hogy megújulva, kisimulva, megszépülve térhessek haza. Fáradságot nem ismerve akár késő este is fogad, lehet akár szombat vagy vasárnap este is, készséggel áll a rendelkezésemre. Ő sohasem „gyűrött”, (ezt hogy csinálja, nem tudom) mindig mosolyog és vidám. Kiegyensúlyozottság, hihetetlen szakmai tudás és alázat árad belőle.

CZAKÓ ÉVA

Nagyon igényes vagyok a bőrömre és Éva, ha szükséges órákig dolgozik rajtam még akkor is ha este 9-kor esem be hozzá. Profizmusra, tökéletességre törekszik mindig. Személyisége elbűvölő, szaktudása csillagos 5-ös. Nyugodt, szeretetteljes, igazi odafigyelésben van részem minden alkalommal. Boldog vagyok, hogy hozzá járhatok!

ÁBRAHÁM LINDA

Több mint tíz éve hűséges vendége vagyok Évikének. Lényéből áradó empátia, kedves odafigyelés, profizmus, minden alkalommal lenyűgöz. Mindig megfiatalodva, megszépülve jövök el tőle. Nyugdíjas éveim legszebb pillanataiként élem meg a vele, nála töltött időt. Nem csak a bőrömet, de a lelkemet is feltölti. Egy nagy tudású kedves kis angyal.

SZABÓ ZSUZSIKA

BEJELENTKEZÉS

Szeretettel köszöntelek! Ha úgy döntesz, hogy a vendégem leszel, akkor ezen az űrlapon tudsz bejelentkezni vagy egyszerűen hívj telefonon (+36/20/967-8806). Ha dolgozom, nem tudom fogadni a hívásodat, de a megadott számon hamarosan jelentkezem, hogy az időpontodat egyeztessük és a kérdéseidet megválaszolhassam.